Lönen för en högnivå PHP Programmerare

October 16

Datorn programmeringsspråket PHP är inbäddad i de grundläggande mjukvaru delar av webbsidor för att skapa dynamiskt innehåll som användarna kan anpassa över olika plattformar. Senior-nivå PHP programmerare utmärka sig på detta och många andra programmeringsspråk, inklusive Java, HTML, CSS och SQL. Senior-nivå PHP programmerare har kontroll över en eller flera grupper av underordnade programmerare i projekt webbutveckling storskaliga.

betyda Lön

Enligt 2010 data från Bureau of Labor Statistics (BLS) Occupational sysselsättningsstatistik handbok, den genomsnittliga timlönen för programmerare var $ 36,01 före skatter och förmåner, en siffra som kan översättas till en årlig lön på $ 74.900. Däremot kan resultatet för högstadie programmerare vara betydligt högre än denna siffra med tanke på djupet av deras kunskap, erfarenhet, förvaltning och ledaransvar.

Högnivå Lön & Resultat öka den potentiella

Från och med 2010, BLS nationella skattningar för ledande programmerare nivå är $ 114.180, eller $ 54,90 per timme i ramarna för en 40-timmars arbetsvecka. Flera faktorer påverkar en tenured PHP programmerare uppstigning till detta resultat fäste. Dessa inkluderar organisationens storlek och antalet klienter som innehas av hans eller hennes särskilda företag, antalet underställda och projekt under deras tillsyn samtidigt, djup kunskap, inklusive akademisk examen i programmering uppnås, och den genomsnittliga storleken och omfattningen av enskilda projekt som genomförs av en fast.

Löner vid State

Inte överraskande, två stater med tekniskt centrerad ekonomier, Kalifornien och Texas, är tillstånden med den högsta nivån av löner för programmerare, enligt BLS. Calfornia programmerare tjänar en genomsnittlig årslön på $ 84.470, vilket kan översättas till en före skatt, pre-förmåner timlön på $ 40,61. Den årliga genomsnittliga lönen för programmerare i Texas är något lägre än denna siffra, $ 79.990 per år eller $ 38,46 per timme före avdrag. Stater som erbjuder den lägsta genomsnittliga lönen för programmerare inkluderar Kentucky, Maine, Mississippi, Nevada och Wyoming.

Relevant bakgrund och erfarenhet

Förutom en expertkunskaper om PHP, måste den högsta nivå PHP programmerare också har erfarenhet av utveckling av webbapplikationer och integration, gränssnitt befruktningen och avancerade programmeringsspråk såsom JQuery och YIO. En avancerad nivå examen i datavetenskap, programmering eller mjukvaruutveckling är också mycket önskvärt. Med tanke på ledarskap och management kvalifikationer inneboende i den position, måste potentiella ledande PHP programmerare också inneha stjärnornas ledarskap och kommunikation. De måste kunna lösa komplexa problem och identifiera styrkor och svagheter i gruppmedlemmar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com