Vad är filändelsen .ICS?

July 16

Under processen för att skapa ett datorprogram, programvaruingenjörer och programmerare väljer olika serie tecken att fungera som filändelser som används och som skapats av programmet. Eftersom dessa bokstäver väljs baserat på önskemål av de människor som utformar programmet, är det möjligt för ett antal olika och obesläktade filtyper att dela en gemensam förlängning, vilket är fallet med ICS-filer.

Identifiering

En fil med filändelsen ICS är känd som en iCalendar-fil, en IC-inspelare ljudfil eller en IronCAD 3D-ritning fil.

källor

Apples iCalendar program skapar filer med samma namn, medan Sony ICD-R100 ljudinspelare producerar IC ljudinspelningar. Datorstödd utformning programmet IronCAD skapar filerna som delar sitt namn.

Fungera

En iCalendar-fil representerar en kalender fil som kan delas via e-post eller skrivas ut, medan IronCAD 3D-ritning fil innehåller en tredimensionell teknisk ritning av ett objekt som används för tillverkning eller teknik. ICD-R100 ljudinspelare kan du spela in din röst som en digital fil på datorn och sparar dessa inspelningar som ett IC-inspelaren ljudfil.

Funktioner

IronCAD 3D ritningsfiler kan endast nås med IronCAD programvara, men iCalendar och IC ljudinspelningar kan nås av andra program.

Plats

IronCAD och iCalendar-filer spara typiskt till mappen "Documents", medan IC-inspelaren filer spara till "Media" eller "musik" mappar. För alla tre filer, har du möjlighet att spara dem till en annan plats för du väljer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com