Inaktivera Lenovo Wireless

December 24

Inaktivera Lenovo Wireless


De flesta Lenovos datorer säljs med någon form av trådlös nätverksadapter förinstallerat, så att du kan ansluta trådlösa nätverk och surfa på Internet utan att behöva köra Ethernet-kablar till datorn. Trådlösa adaptrar använder elektricitet, fast, och kan ibland ge andra användare ett sätt att få tillgång till din dator utan din tillåtelse. För ökad batterilivslängd och säkerhet, inaktivera den trådlösa adaptern på din Lenovodator.

Instruktioner

1 Titta på framsidan av den bärbara datorn (om du använder en bärbar dator) för en liten, platt svart switch. Det finns två dator ikoner på vardera sidan av brytaren - en med krökta linjerna bredvid datorn och en utan.

2 Tryck låsknappen mot ikonen dator utan böjda linjer bredvid att inaktivera alla Lenovo bärbara trådlösa enheter, som trådlösa nätverk och Bluetooth-mottagare.

3 Högerklicka på den trådlösa nätverksikonen mottagning i aktivitetsfältet i Windows och välj "Öppna Nätverks- och delningscenter" om Lenovo-datorn inte har den trådlösa omkopplaren.

4 Klicka på länken till höger i fönstret "Trådlös nätverksanslutning" i "Visa dina aktiva nätverk" avsnittet.

5 Klicka på "Inaktivera" -knappen i "Trådlös nätverksanslutning Status" fönstret för att avaktivera Lenovo datorns trådlösa adapter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com