Hur man gör Legos Jump

September 1

Videodelning webbplatser är fulla av Lego stop motion animationer. Fotografering Legos i olika still positioner sedan redigera ihop dem att se ut som rörelse skapar stop motion animationer. Det är en tidskrävande process men kan vara värt det i slutändan. Om du vill få en Lego att se ut som det hoppar du kan göra det med någon video redigeringsutrustning.

Instruktioner

1 Ta en bild av Lego tecken du vill göra hoppa i en vanlig stående position. Det bästa stället att sätta Lego karaktär är en plan yta eller på en Lego blad så att den inte välter.

2 Placera en LEGO-kloss under Lego karaktär fötter så Lego karaktär står på LEGO tegel. Se till att platsen är densamma som den plats i steg 1. Ta en annan bild av Lego karaktär.

3 Ta en bild på samma plats utan Lego förmåga eller Lego tegel i den.

4 Ladda upp bilder till en fotoredigeringsprogram med lager. Klicka på "Öppna" i Arkiv-menyn för att öppna bilden av platsen utan Legos och bilden av Lego karaktär står på en tegelsten.

5 Välj bilden utan Legos i det att vara bottenlagret av bilden. Klicka på "Nytt lager" bredvid bilden för att skapa ett lager ovanpå den bilden.

6 Välj bilden av Lego karaktär står på tegel och välj "Kopiera" från menyn Redigera. Klicka på bilden med lagren och välj "Klistra in" från menyn Redigera för att klistra in bilden i Lego karaktär står på tegel på lagret över bilden av platsen utan Legos.

7 Välj raderverktyget från verktygslådan och radera tegel under Lego karaktärens fötter. Tegel kommer att vara borta, men bakgrunden av platsen kommer att finnas kvar eftersom det är på det första lagret och kan inte raderas. När tegel raderas, klicka på "Kombinera Lager" knappen bredvid bilden för att kombinera lagren, så det ser ut som Lego hoppar i luften.

8 Välj "Export" från Arkiv-menyn i fotoredigeringsprogram. Namnge hoppar Lego karaktär bild och klicka på "Spara" för att spara filen. Öppna en video upplaga program och välj "Import". Välj bilden av Lego står normalt och bilden av Lego hoppning och klicka på "Öppna".

9 Placera bilden av Lego karaktär stående, följt av hoppa Lego bild, följt av stående tecken bilden igen i videoredigeraren kö. Ställ in tiden för varje bild till ca ¼ av en sekund. När ses tillsammans kommer det att se ut som Lego karaktär hoppar i luften.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com