De bästa RTAS för Mac

January 21

De bästa RTAS för Mac


Avid Pro Tools använder en egen plug-in format som kallas Real Time Audio (RTAS). Detta är ekvivalent med öppen källkod VST plug-in format som används i andra sequencers. Vem som helst kan skapa sina egna VSTS, så det finns tusentals VST-insticksprogram på Internet, allt från gratis till mycket dyra. För Pro Tools-användare, det finns några sätt att utöka dina RTAS plug-in arsenal ekonomiskt, även om frågan om vilken RTAS är "bäst" är subjektivt.

Bittersweet

Bittersweet är en fri RTAS som styr amplituden (höjd) av ljud-transienter. Vrida mittknappen för att den söta sidan jämnar ut transienter "amplitud. Vrida knappen till det bittra sidan skärper eller accentuerar ytterligare transienter "amplitud. Bittersweet har också en kontroll för att behandla signalen. Med huvud valda positionen påverkar behandlingen stereosignalen. Välj "Center" och endast M-signalen i den interna MS matrisen behandlas; Välj "Stereo" och endast S-signalen från MS matrisen behandlas. Tre övergående upptäckt lägen kan väljas, och varierande perioder av integration för transienter kan nås.

Massey Plug-ins CT4

Den CT4 är en kompressor / limiter som digitalt ger ren och jämn förstärkningsminskning, med ljud punch påminner om UREI begränsare. Den CT4 kompressor innehåller både elektrooptiska och Vari-mu egenskaper. Enligt översyn webbplatser som Audio Fanzine, CT-4 "tenderar att hålla ljudet jämnt bra, vilket är ett bevis på dess kvalitet.... Med vissa kompressorer finns en hel del alternativ och därmed kan du få några riktigt dåliga ljud om du inte vet vad du gör. Denna man inte ge dig så mycket frihet! det gör i princip det enkelt för dig att hitta sweet spot ".

Studio Devil British Valve Custom

Studio Devil British Valve Custom är en gitarrförstärkare modellering plug-in som återskapar den förstärkta ljudet av klassiska Marshall rörförstärkare. Förutom att återskapa volym egenskaper Marshall staplar, British Valve anpassade funktioner tre separata tonkontroller för diskant, mellanregister och bas. Det är en gratis RTAS plug-in den emulerar ljudet av 4x12-tums högtalare Marshall skåp.

Brainworx bx_solo

Brainworx bx_solo är en plug-in RTAS som replikerar soloing funktion analog inspelningskonsol kanaler. Precis som med en analog mixer, låter bx_solo du lyssna på alla komponenter i en stereo mix eller stereosignal individuellt. För att lyssna, alla signaler är fas-korrigerade och produktion i svartvitt på båda högtalarna i ditt system. Detta är till stor hjälp när du arbetar i mono eller stereo lägen eftersom lyssna på endast S-signalen från en stereo mix är inte lätt med moderna digitala ljud arbetsstationer. Brainworx erbjuder en gratis demo period av två veckor för bx_solo.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com