Säkerhetskopiera sparade PC-spel Innan Dumpning Hard Drive

February 13

Säkerhetskopiera sparade PC-spel Innan Dumpning Hard Drive


Omformatering eller att bli av med din hårddisk ofta resulterar i förlust av en stor del av dina systemfiler, från medier som musik och video till dina favorit sparade videospel. Ofta är dessa sparade filer representerar timmars spelet som du kanske inte vill upprepa. Lyckligtvis är det möjligt att säkerhetskopiera dessa sparade spelfiler och spara dig besväret att starta igen i början.

Instruktioner

1 Leta reda på sparade spelfiler för spel du vill säkerhetskopiera. Många spel lägger ofta sina spara filer i "My Documents" mapp på din dator.

2 Öppna Kontrollpanelen i Windows för att hitta spara filer från spel som inte släpper ut filer till mappen "Mina dokument". Om du är osäker på om spelets mappen finns, kan du kontrollera katalogen genom att högerklicka på spelets ikon på skrivbordet och klicka på "egenskaper". Sök sedan efter filen på den plats där det sparas.

3 Anslut din USB-minne till en ledig USB-port på datorn. Klicka på "Öppna mappen för att visa filer" när dialogrutan dyker upp. Om dialogrutan inte visas, klicka på "Start". Klicka på "Den här datorn". Dubbelklicka på USB-minnet ikon för att öppna den.

4 Kopiera och klistra in spara spelfiler från de mappar du redan har öppnat på din USB-minne.

5 Klicka på ikonen hårdvara i aktivitetsfältet när du är klar att överföra alla dina sparade spel. Klicka på "Säker borttagning av maskinvara." Klicka på din USB-minne. Ta bort pinnen från datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com