Hur man gör en e-postlista från Excel

March 20

Hur man gör en e-postlista från Excel


Om du har Microsoft Office Excel kalkylprogram på datorn eller Mac-dator, kan du använda programmet för att organisera dina e-postadresser. Microsoft Excel innehåller en kalkylbladsformat som gör det möjligt att lätt ta och lagring av en stor databas med e-postadresser.

Instruktioner

1 Öppna ett tomt Microsoft Excel. Om ikonen Excel är inte på skrivbordet eller på din huvud Start-menyn och klicka sedan på din gröna Start menyknappen, följt av alla program. Klicka sedan på Microsoft Office, följt av Microsoft Office Excel 2007. En ny kalkylblad öppnas upp på skärmen.

2 Klicka markören i den långa, vita och tom funktion ruta på verktygsfältet. I denna ruta ser ut som en Internet sökrutan och är märkt "fx".

3 Skriv din första e-postadress, och tryck på Retur. Adressen visas i fält A1.

4 Skriv din andra e-postadress. Markören visas i den andra rutan A2 när du träffar tillbaka i steg 3. När du har skrivit den andra e-postadress, tryck Enter igen. Upprepa detta steg tills du har matat in alla dina e-postadresser. De kommer att visas i en lista format, som sträcker sig från lådor A1 och ner kalkylblad kolumnen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com