Hur man gör ett diskotek i "Cafe World"

February 26

"Cafe World" är en Facebook spelet applikation som tillåter dig att bygga en restaurang som passar din smak och interagera med dina andra Facebook-vänner som spelar det spelet. För att slutföra mål, du skicka objekt till vänner och begära poster i gengäld. Ett sätt du kan dekorera ditt kök är genom att skapa en disco-stil restaurang med en bar, tabeller och 1970 inredning. Du måste fylla i uppgifter och laga mat för att tjäna mynt för att köpa de nödvändiga sakerna. Spara mynt i spelet så att du kan fylla din disco på en gång.

Instruktioner

1 Ange inredningen menyn. Välj alternativet väggar. Skjut "Big Blocks" vägg till väggarna för att ersätta den grundläggande, ursprungliga utseende.

2 Klicka på dörren alternativet och välj "Blue Neon" dörr och skjut den till där du vill att din dörr ska placeras.

3 Klicka på stolen alternativ och välja den bästa stolen för disco. Goda exempel är Kiss, guld Booth, svart ägg eller Green Egg stolar. Skjut stolarna till platsen i restaurangen där du vill stolarna.

4 Välj ett lämpligt bord för disco, såsom fredsbordet. Skjut bord nära stolarna så att dina besökare kan stanna och äta (detta är när du tjänar mynt).

5 Välj golvet menyn. Välj en ljus, färgrik golv, såsom glas- eller stora block av roliga och plats inom alla områden där man inte har möbler i din café.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com