Har en högskolestudent ha en bärbar dator?

March 3

Har en högskolestudent ha en bärbar dator?


Om en elev inte har en bärbar dator, är det normalt inte en del breaker för college. Att inte ha en bärbar dator, men kan lägga sordin på lärande. Många högskolor tillåta studenter att få tillgång till Internet var som helst på campus, vilket gör det enkelt för en student att undersöka ett papper från hennes studentrummet, allmän eller någon annanstans hon fantasier. Med en bärbar dator, under förutsättning att eleven inte i första hand använda den för spel och andra nonacademic sysselsättningar, kan öka den tid den studerande kan arbeta på klass projekt.

ökad produktivitet

Om en högskolestudent använder sin bärbara dator på ett klokt sätt, kan det hjälpa honom att slutföra sitt arbete på rekordtid. Bärbara datorer kan användas på bussar, i bilar, på biblioteket - praktiskt taget var som helst en högskolestudent går. En student som kan komma igång med en uppsats i väntan på vänner på ett kafé har en akademisk fördel gentemot en elev som inte har samma möjlighet. Eftersom studenter har oftast flera krav på sin tid, kommer helst att de kan ta för att arbeta på ett uppdrag att hjälpa dem att komma framåt. Vissa skolor erkänna detta, och även ge bärbara datorer för studenter så att de kan delta i utbildning var som helst när som helst.

Bärbara datorer i klass

Många studenter använder bärbara datorer för att göra anteckningar i klassen. Naturligtvis, många andra använder sina datorer för att kontrollera webbplatser för sociala nätverk och andra distraktioner. Om en bärbar dator kommer att gynna under klass beror på disciplin den enskilde studenten. Många professorer kräver bärbara datorer för att underlätta interaktiva aktiviteter under klass. Vissa professorer, dock avskräcka studenter från att föra bärbara datorer till klass. Kontrollera med skolan för att ta reda på deras politik på laptop användning under instruktion.

Webbaserade Uppdrag

Professorer kräver ofta att många uppdrag och aktiviteter fyllas i online, även om de faktiska föreläsningar off-line. Studenter som inte har en bärbar dator eller annan dator till sitt förfogande kommer att finna sig att spendera orimligt mycket tid på biblioteket, där det kan finnas tidsgränser för datoranvändning eller väntetid. En student som har en bärbar dator kan slutföra dessa uppdrag under den timme hon har mellan klasser, till exempel.

dagliga verksamheten

En bärbar dator kan hjälpa en elev hålla kontakten med familj och vänner på ett sätt som kan vara svårt eller omöjligt på en offentlig dator. Foton är lätt att ladda ner och skicka och på bärbara datorer med webbkameror och VoIP-program, kan eleverna göra ansikte mot ansikte "telefon" samtal hem för praktiskt taget fria. Eleverna kan också göra personliga bank, göra inköp online och logga in e-post utan att behöva oroa äventyra deras säkerhet på en offentlig dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com