Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Flash 8

October 16

Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Flash 8


Flash 8 tillhandahåller en mängd webbplats och multimedia projektalternativ för ett digitalt innehållsproducent eller programmerare. Flash 8 är en äldre version av programmet, men ändå ger inter nödvändigt att publicera en framgångsrik Flash-webbplats. Flash är en professionell nivå programmering ansökan och en grundläggande kunskap om programmet och dess funktionalitet är nödvändigt att bygga en webbplats med hjälp av det här programmet.

Instruktioner

1 Öppna Flash 8 och välj "File" och "Nytt". "Nytt dokument" fönster kommer att uppmana dig att välja inställningsfilen. Inställningarna kan variera beroende på ditt projekt. Ställ in scenstorleken, som kommer att bli dimensioner din webbplats. En majoritet av användarna visa webbsidor med en bredd av 1024 pixlar och höjd 768 pixlar eller högre. Ställ in färgen på din webbplats genom att välja "Bakgrund" och tillämpa rätt färg och välj bildhastighet, ställas in på antingen 15 eller 30 fps (frames per second).

2 Skapa dina lager bredvid tidslinjen och märka dem "handlingar", "bakgrund" och "Knappar" med "åtgärder" lager på toppen av listan. Att skapa dessa skikt gör att du kan skilja de grundläggande elementen i din webbplats och håller filen organiseras om någon annan arbetar med filen i framtiden. "Navigation", "Bilder" och "Text" är också vanliga skikt titlar.

3 Samla dina bilder, grafik och video, som vanligtvis kallas tillgångar, och förbereda dem för uppladdning. Var noga med tillgångarna är dimensionerade för skärmupplösningar på 72 DPI, eller bildpunkter per tum, och är en mindre filstorlek på cirka 150 K.

4 Importera tillgångarna i Flash-projekt. Välj "File", "Importera" och sedan "Importera till bibliotek" och hämta tillgångar genom urvalsrutor. Du kan också importera direkt på scenen, men importerar biblioteket först låter dig organisera dina tillgångar innan du lägger till dem i projektet.

5 Placera tillgångar på scenen med "Selection Tool." Gå till de tre skikten i tidslinjen och klicka på låset inställningen bredvid "Åtgärder" och "Buttons" lager. Klicka på "Bakgrund" lagret och placera markeringsverktyget över tillgången i biblioteket som du vill lägga till. Helt enkelt dra och släppa tillgången på scenen och använda markeringsverktyget för att ändra sitt läge och Free Transform bearbetar för att ändra dess storlek.

6 Välj "Text Tool" på verktygsfältet och lägga till text på din webbplats. Använd "Statisk text" alternativet med en inställning av "Anti-Alias ​​för animering" för enkel rendering av text på Internet. Håll dina typsnitt enkelt med en sans serif eller serif inställningen för användbarhetsskäl. Komplicerade och kursiv skript är svåra att läsa på Internet.

7 Välj "Spara" och spara filen med namnet "index.fla." Lägga navigering och knappar på "Åtgärder" och "Knappar" skikt kan göras vid ett senare tillfälle om du vill lägga till sidor eller intrikata ActionScripting programmering till elementen på din webbplats.

8 Publicera din webbplats som en förhandsvisning innan överföra den till webben. Välj "File", "Publicera Preview" och "Standard" och Flash kommer att öppna en offline webbläsarfönster för att förhandsgranska din webbplats. Flash kommer också att skapa SWF, HTML och JavaScript-filer för publicering till Internet.

9 Överför SWF, HTML och JavaScript-filer till din FTP-server i rätt URL-mappen och din webbplats är nu leva. Testa platsen på olika webbläsare för att säkerställa att det visar korrekt under olika webbläsare.

Tips

  • Använd Adobe handledning från sektionen Resource medan du arbetar på din webbplats som referens. Bekanta dig med verktygsraden innan bygga din webbplats och tar tid att förstå hur tidslinjen kommunicerar med de olika delarna på scenen.
  • En Blank Keyframe konverterar automatiskt till en nyckelbildruta när innehållet läggs till scenen.
  • Flash kommer att meddela dig med ett fel dialogrutan om det finns fel i ActionScripting koden.
  • Publicera webbplatsen med Publicera alternativet Förhands varje gång en revidering görs till FLA. Detta kommer att skriva redigeringen till alla tre nödvändiga publicera filer, HTML, SWF och JavaScript.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com