Hur du ansluter en handhållen kreditkort Reader till en PC

October 23

Om du driver ett företag som tar kreditkort, kan det vara bra att ansluta en kreditkortsläsare till datorn. Detta kan öka produktiviteten och samtidigt skydda säkerheten för dina kunder. Det finns många kreditkortsläsare på marknaden, och ansluter en till datorn är i allmänhet lätt att göra. Trots detta är det viktigt att följa de rätta stegen för att se till att dina personuppgifter och att dina kunder är säkra.

Instruktioner

1 Kolla in kreditkortsläsaren du planerar att köpa och se till att det innehåller ett USB-gränssnitt. Så kolla in datorn och se till att den har åtminstone en ledig USB-port tillgänglig. Du kommer att kunna känna igen USB-porten genom att leta efter en platt-facket på datorn. De flesta moderna datorer har minst två till fyra USB-portar, och ofta många fler.

2 Ta bort kortläsaren från dess låda och ta bort allt förpackningsmaterial som medföljde. Se till att du hålla handböcker, CD-skivor och kablar som följde med läsaren.

3 Anslut den fyrkantiga änden av USB-kabeln på baksidan av kortläsaren och anslut sedan den platta änden av kabeln till en ledig USB-port på datorn.

4 Slå på datorn och loggar in. När du har loggat in, titta på högra hörnet av skärmen för "Ny maskinvara" visas. Innebär det att operativsystemet har hittat kortläsaren och installerar programvaran för det.

5 Sätt i installationsskivan som medföljde kortläsaren om du uppmanas. Om operativsystemet inte kan hitta en lämplig drivrutin för läsaren, kommer det att fråga dig att installera den drivrutinen från cd-skivan som följde med enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com