Lägga till en Amazon Order

June 15

Lägga till en Amazon Order


Det är inte alltid möjligt att lägga till en beställning på Amazon.com webbplats. Det beror på, bland andra faktorer, hur snabbt du agerar efter att placera den ursprungliga ordningen. Amazon order i allmänhet behandlas snabbt. Om alltför mycket tid passerar mellan när din ursprungliga beställning lämnades och din extra beställning, är sannolikheten för att du ska kunna lägga till andra för att den första ordern förmodligen inte bra. Om du bara lämnat ordern, dock, och skulle vilja gå tillbaka och lägga till något annat, är det inte svårt att göra.

Instruktioner

Lägga till en beställning med Amazon

1 Besök Amazon.com webbplats.

2 Bläddra för att hitta det objekt du vill lägga till en unshipped, tidigare Amazon ordning. På objektets webbsida, klicka på "Lägg i varukorgen" -knappen.

3 Upprepa steg 2 för att lägga till ytterligare produkter till din kundvagn som du vill köpa.

4 Gå till "Amazon.com/your-account" webbsida och logga in på ditt konto.

5 Klicka på "Visa öppna order" länken i avsnittet "Beställningshistorik".

6 Klicka på knappen "Vill du kombinera order?" (Den här knappen är bara tillgänglig om det finns två eller flera öppna order i din orderhistorik som är berättigade att kombineras. Om din tidigare beställning redan har kommit in i leveransprocessen, till exempel, kommer du inte har möjlighet att kombinera denna nya order med det.)

7 Granska sammanlagda order sammanfattningen. Om någon information behöver ändras genom att klicka på "Ändra" knappen och redigera informationen.

8 Klicka på "Bekräfta Order" för att skicka den nya kombinerade ordning.

Ändra en Amazon Merchant Order

9 Gå till "Amazon.com/your-account" webbsida och logga in på ditt konto.

10 Klicka på "Visa öppna order" länken i avsnittet "Beställningshistorik".

11 Leta rätt på beställningen som du vill ändra. Klicka på "Visa beställning."

12 Välj "Problem med denna order?" Klicka på "Kontakta säljare."

13 Skicka säljaren en begäran om att ändra din handlare beställning.

Tips

  • Enligt Amazon, kan order inte kombineras om något av följande scenarier gälla: en order har redan kommit in i leveransprocessen; en order skeppas med hjälp av Amazons fri "Super Saver Shipping" rabatt; ett av objekten i den ordning har ännu inte släppts, order för presentkort; order betalas med presentkort; order delvis betalas med reklam medel; "Gold Box" order; order betalas för att använda olika betalningsmetoder; mobiltelefon produkt- och serviceorder; och utbytesorder.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com