Hur man tar bort Googleinstaller.Exe från datorn

June 8

Googleinstaller.exe är ett program som körs i bakgrunden på din dator. Det tillsätts när du installerar Google Chrome, Googles webbläsare. Genom att avinstallera Chrome behöver du inte avinstallera irriterande lilla programvara. Programvaran ansluter till Internet och fungerar som en automatisk uppdateringsprogram för Google-program på datorn, till exempel Google Toolbar och Google Earth. Även om du dödar den som en process eller ta bort den från startkonfigurationen, kommer det att hitta ett sätt att komma tillbaka. Det enda sättet att bli av med det är att ta bort den helt.

Instruktioner

1 Håll ned Ctrl, Alt och Delete för att ta upp Aktivitetshanteraren. Gå till fliken Processer. Stoppa Googleinstaller.exe genom att klicka sedan på "Avsluta process."

2 Klicka på Start och sedan "Kör". Skriv in "regedit." Välj "HKEY_CURRENT_USERS" och sedan program. Välj Google i listan.

3 Lokalisera "Uppdatera" och klicka på den. Hit "Delete" -tangenten. Välj "Ja" när du tillfrågas du ta bort nyckeln och alla dess undernycklar.

Tips

  • Vid installation Googles program, kan det uppmana dig att installera Google installatör. Välj alltid nej till att se till att det stannar av datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com