Vad är Norton Recovery Tool?

July 10

Norton Recovery verktyg, skapad av Symantec, är en kombination av två separata program. Norton Recovery Tool består av Norton Power Eraser och Norton Bootable Recovery Tool. Båda programmen är utformade för att utföra uppgifter som återställa datorn till dess ursprungliga skick.

Norton Power Eraser

Norton Power Erase är virus borttagningsverktyg som eliminerar hot på din dator. Det finns möjlighet att utföra fullständig genomsökning av datorn för att upptäcka skadligt innehåll på datorn. Norton Power Eraser riktar specifikt crimeware (även känd som scareware eller rogueware), som är falska popup-varningar eller säkerhetsmeddelanden som informerar dig om en virusinfektion.

Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool har förmågan att ta bort skadligt innehåll på datorn, särskilt virus, trojaner och maskar. Den har också förmågan att skapa anpassade startskivor (skivor som återställer datorn till dess ursprungliga skick, om infekterade).

Omfattning av Problem

FBI hävdar att konsumenterna förlorar över $ 150 miljoner euro per år på grund av dator reparationer och informationsstöld orsakas av skadligt innehåll, vilket skapar en marknad för program som Norton.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com