Hur man undviker AOL Spam Filter

September 18

Spam är beställt post från okända avsändare som fyller inkorgen och kan vara skadligt för din dator om e-postmeddelandet innehåller en angripen bilaga. Medan skräppostfilter i din AOL post inställningar hjälper till att minska mängden oönskad skräppost, kan det också unintentionially blockera e-post från användare som försöker kontakta dig, som spamfilter regler försök att filtrera e-post baserat på vem du har skickat e-post med tidigare. Konfigurera spamfilter i AOL mail till rätta filtrets inställningar medan e-postskydd upprätthålls.

Instruktioner

1 Logga in på AOL Mail med din e-postadress eller användarnamn och ange ditt lösenord. Klicka på "Logga in" komma åt dina e-post Spam inställningar.

2 Klicka på cirkeln bredvid spamfilter inställning för att justera nivån av skydd. Som standard är spamfilter satt till medium för att automatiskt skicka alla skräppost till kontots skräppostmappen. Klicka på cirkeln bredvid "Low" för att tillåta en viss spam genom, eller klicka på "Av" för att inaktivera den automatiska spamfilter.

3 Klicka på cirkeln bredvid "Blockera post från adresser jag anger" att blockera e-postmeddelanden från en viss domän. Alternativt, klicka på "Tillåt endast e-post från människor jag känner" eller "Tillåt endast e-post från adresser jag anger" för att begränsa inkommande e-post till dem du har skickat e-post till eller de som anges i avsändare vita listan.

4 Avmarkera rutan bredvid "Blockera post som innehåller bilder eller filer" för att tillåta bilagor i e-postmeddelanden.

5 Klicka på "Spara" för att tillämpa ändringar i AOL Mail Spam inställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com