Ta bort IncrediMail utan att förlora Mina mail

September 3

Ta bort IncrediMail utan att förlora Mina mail


IncrediMail är e-postprogram fokuserat starkt på att lägga till en kul-element din e-post. Programmet gör det möjligt att enkelt lägga till en myriad av grafik och uttryckssymboler på dina meddelanden samt klä upp dina foton. Om det nya i IncrediMail har avklingat på dig och du vill flytta till en mer standard och enkel e-postklient, måste du först exportera och konvertera dina meddelanden från IncrediMail till ett mer universellt format innan du tar bort programmet. Detta kan enkelt åstadkommas med en mängd olika verktyg.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en IncrediMail export verktyg. Det finns en handfull program att välja mellan, några gratis och en del betalas. Två av de mer populära erbjudanden är IncrediMail Backup Pro och IncrediConvert (betalda och gratis, respektive).

2 Öppna verktyget och välj din identitet (postkonto) om ansökan inte automatiskt väljer den. Välj "Export".

3 Välja en plats på datorn för att spara den exporterade brevlåda. Välj "OK" för att exportera och konvertera IncrediMail meddelanden. När exporten är klar, avsluta verktyget. Dina meddelanden sparas i den angivna mappen (och inom deras respekterade e-postmappar - inkorg och Sända - inom den mappen).

4 Öppna "Lägg till / ta bort program" på Kontrollpanelen, nås via startmenyn. Navigera till IncrediMail och välj "Ändra / ta bort." Följ un-installationsguiden för att ta bort programmet från datorn.

Tips

  • Du kan dra resultat .eml filer i den exporterade e-postmapp i Outlook eller en annan e-postprogram som du väljer att få tillgång till dina sparade meddelanden igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com