Hur Till Installera Windows Media Player 11

February 19

Windows Media Player 11 är en av de nyare versionerna av detta ljud och videospelare. Nya datorer som körs på Windows operativsystem har oftast den senaste versionen av Windows Media Player installerat på fabriken, men äldre datorer kommer att behöva uppgraderas från tidigare Windows Media Player version. Installera Windows Media Player 11 ger dig alla samma skrivbord spelare fördelar med tillägg av en annan konstruktion och ytterligare fördelar, som mer filändelsen kompatibilitet.

Instruktioner

1 Besök Windows Media Player webbplats (se Resurser).

2 Klicka på "Ladda ner nu". I nedladdnings popup-fönster, klicka på "Spara" eller "Spara fil" och välj en mapp för den nedladdade filen.

3 Öppna mappen där du sparade Windows Media Player 11 nedladdning. Dubbelklicka på den nedladdade filen, som ofta är "wmfdist11.exe" och filen kommer att börja utvinna och installera.

4 Klicka på "Validera" när valideringsrutan Windows öppnas. Detta gör det möjligt för Microsoft att kontrollera din Windows produktnyckel för att se till att det är giltigt. Klicka på "Jag accepterar" i fönstret Term avtalet.

5 Klicka på "Nästa" på den slutliga installationsfönstret för att slutföra installationen. Om du vill köra Windows Media Player 11 omedelbart genom att klicka på rutan för att lägga till en bock bredvid "Kör Windows Media Player 11" och klicka på "OK" eller "Avsluta" från framgång fönstret installera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com