Hur man tar bort Wildtangent Från registret

September 30

Hur man tar bort Wildtangent Från registret


Registereditorn är där viktiga inställningar för många program i en dator lagras. I de flesta fall när en person tar bort ett program, de gamla loggfiler och spår fortfarande kvar i registret. En överdriven ansamling av registret loggfiler kan ibland hindra en dators prestanda. Liksom de flesta program, Wildtangent logga och binära filer kan förbli registret även efter det att programmet har tagits bort.

Instruktioner

1 Öppna Kontrollpanelen. Kontrollpanelen är där du kan konfigurera några av de viktigaste inställningarna för din dator. För att komma åt Kontrollpanelen, gå till Start-menyn och klicka sedan på "Kontrollpanelen". Ikonen Kontrollpanelen förekommer normalt på höger sida av Start-menyn.

2 Ta bort Wildtangent från datorn. När du har tillgång till Kontrollpanelen, gå till Program och funktioner avsnitt. Program och funktioner skärm visar alla program du har installerade på datorn i alfabetisk ordning. Bläddra nedåt och leta efter Wildtangent. Därefter väljer Wildtangent och ta bort det från datorn.

3 Kör Kör programmet. Kör program är en funktion som gör det möjligt att få tillgång till specifika filer och platser i din dator. För att utföra programmet kör, helt enkelt gå till Start-menyn och klicka på "Kör". Kör programmet också oftast ligger på höger sida av Start-menyn.

4 Gå till datorn registret. När du har öppnat köra program, typ "regedit" i sökfältet och klicka på "OK". När du har gjort detta kommer Registereditorn öppnas och visar alla registerinställningar på datorn.

5 Ta bort Wildtangent från registret. När du har öppnat Registereditorn expandera mappen HKEY_CURRENT_USER, och klicka sedan på "Software" mappen. Du kommer då att se registerinställningar för alla program som är installerade på datorn. Rulla ner musen och leta speciellt för "Wildtangent". Klicka sedan på mappen, och sedan ta bort alla binära data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com