Hur Anpassa Drupal

October 3

Hur Anpassa Drupal


Att bygga en webbplats med Drupal har många fördelar såsom att utnyttja sina teman, moduler och funktioner. Men för att möta dina specifika behov, bör du kunna anpassa Drupals webbplats. Du kan ändra temat via CSS-filer eller till och med skapa ett eget tema. Du bör också kunna lägga till en modul från Drupal.org eller aktivera PHP filter eller lägga till logik till en nod.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Drupal administration med din information. Välj ett tema som stödjer lokala förändringar. Denna typ av tema kommer att ha en tom CSS-fil där du kan skriva din egen CSS-kod.

2 Klicka på "Admin", "Inställningar" och "performance". Inaktivera "Caching läge" och "Block cache" genom att klicka på knappen Inaktivera. Klicka på "Spara inställningar" för att spara ändringarna. Detta är att rensa temat cache gjort av Drupal.

3 Ladda ner och installera Firebug från getFirebug webbplats. Klicka på ikonen Firebug längst ned till höger i Firefox-fönster. Firebug fönster kommer att dyka upp. Klicka på "Element Inspektera" -ikonen i popup-fönster.

4 Flytta musen över Drupal sida och rektanglar beskriva elementen när musen passerar dem. Den vänstra sidan av Firebug fönstret visar HTML-koden. Den högra sidan av fönstret visar CSS-koden såsom:

body.sidebar vänster, body.sidebar högra {min bredd: 780px;}.

Gör ändringar i CSS-kod, till exempel ändra kroppen font color: body {font: 10 px, Arial; färg: #fff}.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com