Keyboarding Färdigheter Games

July 6

Keyboarding Färdigheter Games


Typing är en viktig färdighet som barn kan börja lära i grundskolan. För många barn kan skriva tyckas tråkigt, så gör det roligt genom att införliva spel som har dem kämpar utlänningar och hitta förlorade skatt samtidigt förbättra deras keyboarding färdigheter. Du kan hitta gratis skriv spel på många barnsäkra inlärnings webbplatser.

Typing äventyr

Typing Adventure är ett roligt, enkelt spel som erbjuds av lärande spel för barn som uppmuntrar barnen att skriva rätt bokstäver för att leta efter skatten. I spelet styr du en äventyrare som har fallit i gamla ruiner och som måste hoppa sin väg till skatten genom att hoppa på rätt bokstav blocken. Barn måste skriva brevet ovanför äventyraren att få honom att hoppa upp och slutligen nå den stora skattkistan i slutet.

Nyckelperson

Keyman är en rolig twist på ett arkadspel som föräldrar är säker på att känna igen. I spelet styr du Keyman, en liten gul cirkel som "äter" prickar som han navigerar genom en labyrint och undviker spöken. Keyman är omgiven av fyra bokstäver som styr uppåt, nedåt, vänster och höger funktioner. Varje gång du gör ett drag för Keyman, en av bokstäverna ändras, vilket gör spelet en rolig, ständigt föränderliga utmaning. Spelet är slut när Keyman har ätit alla punkter, varefter han kan äta spökena.

mellanslag Invaders

Mellanslag Invaders, som Keyman, är en annan retro arkadspel ges en rolig twist att hjälpa barnen lära sig att skriva. I det här spelet, rader av utrymmeinvaders resa fram och tillbaka över skärmen och flytta sakta närmare till botten av spelskärmen. Varje Space Invader har ett ord eller en bokstavskombination under dem, som du måste skriva snabbt för att förstöra dem innan de når botten. Du kan vinna bonuspoäng genom att förstöra UFO, som ibland passerar genom övre delen av skärmen också.

Typing Monster

Typing Monster är en annan enkelt spel som erbjuds av lärande spel för barn som får barnen att skriva snabbt för att fullborda magiska trollformler och undvika att bli sprängas av eldklot. I det här spelet, du är upp mot ett gigantiskt monster som kan besegras endast genom att skriva in den magiska trollformler som visas på ett pergament. Ibland kommer monstret spotta eldklot med nummerserier under dem som måste skrivas som bör undvikas. Målet med spelet är att besegra monstret och få en hög värdering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com