Hur kan man kontrollera om IE 8 är på kompatibilitet View

September 21

Internet Explorer 8 är förenlig View-funktionen gör det möjligt för användare att visa webbsidor som om de använde den äldre Internet Explorer 7. Det här alternativet visar bara sig själv i adressfältet när webbläsaren upptäcker en webbplats utformad för tidigare versioner av Internet Explorer, till exempel version 7 eller äldre. Du kan sedan växla Kompatibilitetsvy på eller av för att korrigera webbplatsens display. Alternativet finns också i menyn "sida", även om Internet Explorer 8 inte presentera växlingsknappen i adressfältet.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer och navigera till en webbplats.

2 Titta till omedelbart till höger om webbadressen i adressfältet. Om du ser en ikon som ser ut som en trasig bit papper, sedan "Compatibility View" är ett alternativ. Om ikonen är skuggad, sedan "Compatibility View" är på. Om det visar sig skuggade, sedan "Compatibility View" är avstängd, men du kan klicka på knappen för att växla på och av igen.

3 Klicka på "Page", ligger precis till höger om flikarna. Om en check-stämpel finns till vänster om "Compatibility View" i rullgardinsmenyn, sedan "Compatibility View" är på. Om det är okontrollerat, så är det för närvarande avstängd.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com