Min Photoshop CS2 kommer inte att installera

September 21

Photoshop CS2 grafikprogram är en del av Adobe Creative Suite. Tillsammans med andra grafikprogram från Creative Suite har Adobe Photoshop känt installationsproblem på vissa operativsystem, inklusive Windows Vista, Windows 7 och Mac-datorer som kör vissa versioner av Apple QuickTime. Om Photoshop CS2 inte kommer att installera på din dator, kan du använda en av de korrigeringar som tillhandahålls av tillverkaren av operativsystemet för att lösa problemet och fortsätta att installera Photoshop CS2.

Instruktioner

Windows Vista och 7

1 Starta Windows Update-funktionen på din Windows Vista eller Windows 7-dator. Windows Update är ett inbyggt verktyg som låter dig hitta och installera tillgängliga uppdateringar för ditt system. För att starta Windows Update, klicka på "Start" orb, klicka "Alla program", bläddra till början av programlistan och klicka på "Windows Update" inträde.

2 Klicka på "Sök efter uppdateringar" i huvudfönstret i Windows Update. Systemet söker automatiskt Internet för eventuella uppdateringar som finns för datorn. Klicka på "Visa tillgängliga uppdateringar" när det visas att visa tillgängliga uppdateringar.

3 Lämna rutorna kontrolleras för alla uppdateringar som har hittats av Windows. Klicka på "Install" för att installera dem på systemet.

4 Gå till menyn "Start" när installationen är klar klickar du på högerpilen längst ned i menyn och välj "Starta om." Uppdateringarna har installerat och alla nödvändiga drivrutiner är installerade på ditt system.

5 Placera Photoshop CS2 CD i CD-enheten på datorn eller dubbelklicka på installationsikonen om du laddat ner programmet. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet som vanligt.

iMac

6 Ladda ner Snow Leopard Graphics Update från Apples webbplats (se Resurser). Den hämtade uppdateringen sparar till skrivbordet på din Mac.

7 Högerklicka på uppdateringen för att säkerställa att filen inte är komprimerad. Om alternativet "Extrahera alla" visas i menyn, klicka på "Extrahera alla" att lasta filerna för uppdateringen på skrivbordet.

8 Klicka på "Finder" i dockningsfältet och klicka på "System" mappen. Dra och släpp uppdateringsfilerna från skrivbordet till "System" mappen så att du inte råkar radera dem.

9 Sätt din Photoshop CS2 CD i CD- eller dubbelklicka på installationsikonen för att installera Photoshop. Snow Leopard Graphics uppdateringen ska övervinna problemet kompatibiliteten och låta Photoshop CS2 att installera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com