Hur man återställa den tidigare versionen av en modifierad fil

July 29

Vissa ändringar som görs till filer kan få dem att inte fungera korrekt. När detta inträffar, kanske du tror att du kommer att behöva återställa en säkerhetskopia av filen från en annan plats eller installera om programmet som installerade filen i första hand. I många fall är det möjligt att återställa en tidigare version av en modifierad fil utan behov av en säkerhetskopia, dock. Restaureringen tar bara några ögonblick, och, beroende på hur många ändringar som har gjorts i filen kan du kunna välja en av flera tidigare versioner för att återställa till.

Instruktioner

1 Högerklicka på filen som du vill återställa för att öppna högerklicksmenyn.

2 Välj "Egenskaper" alternativ från menyn och klicka på den för att öppna dialogrutan Egenskaper för filen.

3 Klicka på fliken "tidigare versioner" i dialogrutan Egenskaper för att visa en lista över tidigare versioner av den modifierade filen som är tillgängliga för dig för att återställa filen.

4 Välj den version av filen som du vill återställa det till och klicka på knappen "Återställ". En varningsruta öppnas, om att du inte kommer att kunna vända den förändras om du återställa en tidigare version av filen.

5 Klicka på "Ja" för att fortsätta med restaurering. Windows kommer att ersätta den befintliga versionen av filen med den tidigare versionen, återställa den till den version som du har valt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com