Hur man installerar två DVR-kort

August 1

Hur man installerar två DVR-kort


En DVR eller digital videokamera, är en anordning som vanligen används med tv för att spela in program från en kabel eller satellitmottagare. Men DVR-kort för datorer installeras i systemet och gör att du kan spela in innehåll, typiskt från övervakningskameror. Om du har flera kameror som en del av ett hem trygghetssystemet kan det vara bäst att installera två olika DVR-kort i datorn.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och ta bort de kablar som är anslutna till systemet. Skruva av Phillips skruvar längs baksidan av datorn tornet skjut öppna datorn för att avslöja det inre av systemet.

2 Titta på den bakre änden av datorn. Det är där alla expansionskort installeras; korten kör direkt in i PCI-kortplatser på moderkortet.

3 Sätt den första DVR-kort i den första tillgängliga PCI-kortplats. Tryck ner plast spakarna på vardera sidan av spåret för att låsa kortet på plats.

4 Upprepa anslutningsprocessen med den andra DVR-kort.

5 Stäng av datorn, dra åt Phillips skruvar och sätt kablarna på plats.

6 Slå på datorn och sätt i första installationen CD med drivrutiner. När installationsguiden visas följer korta anvisningar för att installera drivrutinen (det spelar ingen roll i vilken ordning du installerar drivrutinerna). Ta ut installations-CD och sätt den andra skivan. Upprepa samma process för andra CD. När installationen är klar kan du är redo att börja använda din DVR-kort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com