Hur man skriver ut stora bilder

December 19

Om du vill skriva ut en digital bildfil i ett format större än det papper som används av en vanlig dator skrivare, har du flera alternativ. Det finns några saker som du kan göra för att skriva ut stora bilder hemma. Du kan också ta din bild på en CD eller flash-enhet till en mängd olika platser och har den tryckt professionellt.

Instruktioner

1 Köpa en större skrivare. Många olika leverantörer gör skrivare för hemmabruk som är särskilt utformade för att skriva ut storformatsbilder. Dessa skrivare överbrygga klyftan mellan konsument-nivå och professionell nivå hårdvara. Observera att du kan behöva köpa specialiserad bläck samt större papper för storformatsskrivare för att skriva ut dina stora bilder.

2 Ta dina bilder på en flash-enhet eller CD till en butik som FedEx Office eller Walmart och få dem utskrivna. Både FedEx Office och Walmart, liksom många droghandel, har fotoframkallning utformade så att du kan ta in bilder på digitala medier såsom cd-skivor eller flash-enheter och få dem utskrivna. Du kommer att få betala per bild, och kostnaden kommer att baseras på den totala storleken på bilden, liksom vilken typ av papper och den typ av bläck som används.

3 Använd Rasterbator. Den Rasterbator är en onlinetjänst som låter dig ta en bild och skriva ut den över flera ark papper. När alla papper skrivs ut, kan du ordna dem i rätt ordning för att bilda bilden. Den Rasterbator är gratis att använda, även om alla bilder skrivs ut i svartvitt. Ett program finns också på webbplatsen som låter dig skriva ut bilder offline utan en Internet-anslutning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com