Hur Fördela Xcode i Mac Apps

August 7

Xcode är namnet på den development kit som tillåter användare att skapa applikationer, eller appar för iOS och Mac OS operativsystem. Om du vill publicera en app som du har skapat i Xcode på Mac OS App Store, kan du göra det genom att registrera appen i iTunes Connect och ladda upp den med hjälp av Xcode.

Instruktioner

1 Öppna Xcode och välj det projekt du vill distribuera. Klicka på "Scheme".

2 Välj "Arkiv" från den vänstra panelen och välj "Release" från "Bygg Configuration" i rullgardinsmenyn.

3 Namnge arkivet och klicka på "OK" -knappen. Välj "produkt" och klicka på "Arkiv".

4 Navigera till iTunes Connect på Apples webbplats och logga in på tjänsten. Klicka på "Hantera program" och välj "Lägg till nytt program."

5 Skriv in namnet på din ansökan tillsammans med ett SKU-nummer. SKU numret är ett unikt nummer som identifierar din ansökan. Du kan välja valfritt antal SKU du vill, så länge ingen av dina andra program redan använder samma nummer. Välj rätt bunt ID från rullgardinsmenyn och klicka på "Fortsätt." När du skapar ditt iTunes utvecklarkonto har du fått en unik identifierare som kallas bunten ID.

6 Välj det datum då du vill göra appen tillgänglig för allmänheten och dess pris. Klicka på "Fortsätt" två gånger.

7 Öppna arkiv arrangören i Xcode och välj namnet på din ansökan från rullgardinsmenyn. Klicka på "Next" skriver du iTunes Connect användarnamn och lösenord och välj "Nästa" igen.

8 Klicka på "Finish" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com