Hur får WiFi i en död zon

February 18

Hur får WiFi i en död zon


I Internet språkbruk, är en "död zon" ett område där du inte får Wi-Fi. Om du står i mitten av en Kansas majsfält, det finns förmodligen inte mycket du kan göra. På andra ställen, men det finns några knep du kan prova att få Wi-Fi. Om du tror att du ska få en anslutning där du är, det är troligt ett sätt att göra det. Med några justeringar, den "döda zonen" inte kan vara så död trots allt.

Instruktioner

1 Flytta bort datorn från någon metall. Detta kan störa Wi-Fi-signal.

2 Flytta din dator till en mer öppen yta. Till exempel, prova mitt i ett rum i stället för i hörnet. Även några meters avstånd från en vägg kan göra en skillnad.

3 Höj och sänk din dator långsamt. Trådlösa signaler kan blockeras vid vissa höjder utan att vara tillgängliga inches bort. Det beror på din layout och placeringen av Wi-Fi-sändare.

4 Stäng av och koppla andra trådlösa prylar en efter en, kontrollera varje gång att se om den döda zonen är borta. Det finns en lång lista med husgeråd som potentiellt kan blockera Wi-Fi överföring, inklusive mobiltelefoner, trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, garage dörröppnare, TV-antenner och, oftast, "A / V-avsändare" sänder innehåll till en andra TV.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com