Avinstallera Sprint Wireless

March 3

Avinstallera Sprint Wireless


Sprint har en trådlös Internet-tjänst som använder patentskyddad installerad programvara för att driva systemet tillsammans med olika typer av trådlösa modem som även kan köpas från Sprint. Den valda modemet ansluts direkt till datorn och därmed tillåter en bärbar dator användare att vara helt mobil. Tjänsten betalas månadsvis, som med de flesta andra Internettjänster. Av olika skäl kan det vara att komma en tid som en person vill eller behöver avinstallera Sprint trådlösa anslutningar. Om du gör det tar bara några minuter och är relativt lätt att göra.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" i Windows.

2 Klicka på "Kontrollpanelen."

3 Lokalisera "Lägg till eller ta bort program" och dubbelklicka på den. Detta öppnar ett nytt fönster som visar vilka program som är installerade på datorn. Två program måste tas bort för att helt avinstallera Sprint Wireless.

4 Leta reda på program som kallas "Mobile Broadband Generic Drivers" eller något ganska lika. Klicka på den för att visa programinformationen och klicka sedan på "Klicka här för supportinformation." Detta visar utgivare, såsom "Novatel Wireless", och ska matcha en som visas på den första skärmen när Sprint programmet öppnas.

5 Klicka på "Ta bort" när du har kontrollerat att utgivaren matcher. Vänta en stund för datorn att avinstallera det.

6 Lokalisera program som kallas "Sprint Connection Manager" eller "Sprint mobilt bredband." Den senare har också samma utgivare anges inom parentes bredvid programnamnet, dvs Sprint Mobile Broadband (Novatel Wireless). Klicka på programmet och klicka sedan på "Ta bort."

7 Vänta tills avinstallationen är klar. Stäng alla öppna fönster och starta om datorn.

Tips

  • Vissa avinstallationer är inte fullständig förrän datorn startas om, så diskutrymme inte vunnit förrän det är.
  • Det rekommenderas inte att du avinstallerar dessa två program om du tänker starta samma Sprint tjänster någon gång i framtiden, om du inte har hållit installationsskivan.
  • Det är viktigt att kontrollera att utgivaren är densamma för att säkerställa att du avinstallerar bara Sprint Wireless och ingenting mer. Således, vara noga med att kontrollera skärmen som visar när du öppnar Sprint Wireless programmet för att verifiera dess utgivare. Detta kan också hittas när programmet är öppet och visar på datorskärmen under "menyn> Om Sprint Mobile Broadband" alternativet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com