Vad är Block Sync?

September 8

Vad är Block Sync?


Block sync är den term som används för att beskriva en kabel, DSL eller trådlöst modem för anslutning till Internet. Om modemet är anslutet till Internet, är det på blocket synkronisering. Om modemet tappar anslutningen är det upplever blockera synk misslyckande.

Lokalisera Block Sync på ett modem

Varje modem är olika, men varje modem har indikatorlampor som visar kraft och anslutningsmöjligheter. De flesta indikatorlampor på modem är tydligt märkta; men i vissa fall är anslutnings ljuset inte. Se bruksanvisningen eller kontakta kundtjänst för modemet för att avgöra vilken ljus indikerar anslutning.

Fastställande Fel i Block Sync

Om du inte kan få tillgång till en webbplats eller ladda ner e-post, kan du ha drabbats blockera synk misslyckande. Beroende på märke av modemet blocket synkroniserings fel indikeras när anslutnings ljuset inte lyser, blinkar eller är röd.

Felsökning Block Sync

När blocket synkroniserings misslyckande är etablerad, börja med makt cykla modemet. Först stänga av datorn. Stäng sedan modemet och koppla ur alla kablar. För DSL-modem, dra ur telefonsladden från väggen. För kabelmodem, dra ur kabeln från antingen väggen eller kabel-tv-mottagare - beroende på vilket er är ansluten till. Låt modemet att ställa i minst 10 sekunder innan du startar den igen. Börja med att ansluta modemet tillbaka in i väggen eller mottagare. Anslut modemet till datorn och sedan tillbaka strömförsörjningen. Låt modemet för att driva upp och sedan starta om datorn. Om detta misslyckas, måste du kontakta din Internet-leverantör för vidare instruktioner. Möjliga orsaker till fortsatt blockera synk misslyckande inkluderar en defekt i modemet eller nätverks avbrott.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com