Hur Logga in på Mitt arbete E hemifrån

February 24

Hur Logga in på Mitt arbete E hemifrån


I 21: a århundradet, har gränsen mellan arbete och hem blir allt mer suddig. Heltidsarbetande pressa ärenden och möten i lunch timmar. Ofta anställda ta arbete hem, vilket gör tillgång till arbete e-post hemifrån önskvärd och ofta nödvändigt. Det finns en mängd olika metoder för att få tillgång till arbete e-post på distans, men alla bör rensas med företagets IT-avdelning, som med största sannolikhet kommer att behöva för att hjälpa dig med att få tillgång.

Instruktioner

1 Kontakta informationsteknik (IT) avdelning och din närmaste chef för att vara säker på att de har tekniken för att stödja fjärråtkomst och att din chef godkänner.

2 Ditt företag kan tillåta dig att få tillgång till e-post via webben. Kontakta din IT-avdelning för godkännande och tillgång detaljerna. Webmail adress för Microsoft Outlook är normalt något som: http: //email.yourcompany/exchange/. Du behöver ditt arbete inloggningsnamn och lösenord för åtkomst. Du kommer sannolikt bara har tillgång till inkorgen och skickade meddelanden, kalender och kontakter, men inte dina sparade filer.

3 GoToMyPC är ett program som gör att du kan fjärransluta med din arbetsdator. Ladda ner programmet till din arbetsdator, lämna datorn på och ansluten till Internet. Du kan nu logga in gotomypc.com från vilken dator som helst, så att du kan arbeta som om du var inloggad på din arbetsdator. Denna tillgång måste godkännas av din IT-avdelning.

4 Virtual Private Network (VPN) är ett annat sätt att få tillgång till e-post på distans. Detta alternativ visas att spegla de program som du har på ditt arbete PC och är den säkraste av alternativen. VPN kommer definitivt kräver installation företagsnivå, men om ditt företag använder detta program kan en mjukvaruprodukt som Citrix Access Gateway ger säker fjärråtkomst för användare.

5 Fjärråtkomst företagets dator kräver att du är särskilt Digilent att hålla din hemdator fri från virus och spam. Vara säker på att virusskanning och brandvägg är uppdaterad på din hemdator för att undvika att införa virus i företagets nätverk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com