Hur Text Pics från din telefon till Facebook

December 16

Hur Text Pics från din telefon till Facebook


Facebook har blivit en mycket populär metod för att hålla kontakten med vänner och familjemedlemmar, oavsett om du är hemma eller på resande fot. Mobila applikationer för smartphones som iPhone, Android och BlackBerry gör det enkelt att logga in på ditt Facebook-konto på distans för att lägga upp bilder och statusuppdateringar, men faktiskt inte krävs för att ladda upp bilder och text direkt till din Facebook-profil. Om du har en mobiltelefon med en kamera och textmeddelanden, kan du ladda upp bilder direkt till Facebook.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto på datorn för att få din personliga uppladdnings e-postadress. Detta personlig adress är skapad av Facebook och kan användas för att uppdatera din status och ladda upp bilder på distans till din profil. För att komma åt e-postadressen för ditt konto, klicka på "Mobile" fliken under Kontoinställningar. Här har du möjlighet att gå till Facebook Mobile hemsida. Din personliga e-postadress ligger på den nedre vänstra sidan av skärmen under rubriken "Ladda via e-post."

2 Skapa en ny kontakt i telefonen titeln Facebook, Facebook mobil, eller något annat namn som du kommer ihåg och vill använda. Ange din personliga e-postadress som kontaktinformation och se till att dubbelkolla adressen för att se till att den är korrekt. Spara kontaktuppgifter till din telefon.

3 Skapa en bild textmeddelande med bilden du vill ladda upp till Facebook.

4 Ange Facebook kontakt du skapade tidigare i "Till" -fältet. Om du vill inkludera en bildtext, ange det som text tillsammans med fotot.

5 Tryck på "Skicka" för att skicka bilden och bildtexten direkt Facebook där det kommer att ladda upp till ditt konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com