Hur man löser en Rundll fel

August 26

Hur man löser en Rundll fel


DLL (eller dynamiska länkbibliotek) är filer som ingår i Windows-operativsystemet. Individuella DLL-filer har specifika funktioner under operativsystemet; till exempel, i stället för 10 olika program som alla har en fil i dem som gör samma jobb för varje program, kommer du att ha endast en DLL, som en separat, fristående fil som 10 program kommer att ringa upp vid behov. I denna mening, DLL-filer hjälpa till att bevara utrymme på hårddisken. DLL-filer kan bli skadad eller fel, som kommer att manifesteras i program fungerar felaktigt. Detta kan också orsaka ett datorsystem för att bli sin med andra problem, såsom dator låsningar och övergripande instabilitet. DDL fil fel kan åtgärdas, med programvara tillgänglig som löser dessa fel såsom ett fritt program som CCleaner.

Instruktioner

1 Ladda ner CCleaner gratis program (se resurser) och installera det på din dator genom att följa instruktionerna installationsprogrammet.

2 Kör CCleaner genom att dubbelklicka på dess ikon på skrivbordet.

3 Klicka på "Registry" -knappen ikon, som ligger på vänster sida av programfönstret. Detta kommer att orsaka avsnittet "registret integritet" att öppna upp.

4 Sätt ett kryss i alternativrutan bredvid "Saknade delade DLL-filer" och varannan ruta i avsnittet "Registry integritet".

5 Klicka på knappen "Sök efter problem". CCleaner kommer att starta en genomsökning av registersystemet för saknade eller skadade DLL-filer.

6 Klicka på knappen "Fix utvalda frågor" efter skanningen är klar.

7 Klicka på knappen "Ja" i dialogrutan för att säkerhetskopiera registret.

8 Klicka på knappen "Fix Alla utvalda frågor" i dialogrutan. Klicka på "OK" i nästa dialogruta som dyker upp. Att göra detta fastställs de saknade eller skadade DLL-filer i tillägg till eventuella fel som är anslutna till dessa filer.

Tips

  • Det finns andra fria program tillgängliga som kan laddas ner och användas på ett liknande sätt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com