Så här ändrar Meddelande till privata i Basecamp

November 5

Så här ändrar Meddelande till privata i Basecamp


Basecamp projektledning Systemet har flera verktyg som ökar och effektiviserar samarbetet mellan företag och kunder. Programmet innehåller ett meddelandesystem, att göra-listor, textdokument, milstolpe management, tidsspårning och fildelningsverktyg samt flera funktioner som kan läggas på oberoende. Eftersom systemet är tänkt att främja gruppsamarbete, det finns ingen inbyggd sätt att skicka meddelanden mellan individer. När ett meddelande skickas, är den tillgänglig för alla som har tillgång till det projektet. För att skicka privata meddelanden, måste du skapa en ny företagsprofil för varje person som du vill skicka meddelanden till.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Basecamp konto på basecamphq.com/login med ditt användarnamn och lösenord. Du kommer att omdirigeras till "dashboard" skärm.

2 Lägg till en ny företag till ditt konto. Klicka på fliken "alla människor" i övre högra sidan av skärmen. Detta kommer att ta dig till en skärm som visar alla dina befintliga företag och projekt.

3 Klicka på knappen "Lägg till ett nytt företag" i övre högra hörnet under fliken "alla människor".

4 Skriv in namnet på företaget på obligatoriskt fält. Detta bör vara namnet på den person som du vill skicka ett privat meddelande. Klicka på "Skapa företags" -knappen under inmatningsfältet. Det nya bolaget kommer då att skapas, och du kommer att omdirigeras till instrumentbrädan.

5 Lägg till en profil till det nya bolaget. Klicka på fliken "Alla människor" igen för att se en lista över företag och projekt. Det nya bolaget kommer att noteras. Klicka på knappen "Lägg till en ny person" under titeln på företaget. Du kommer att omdirigeras till en skärm för att ange persons kontaktinformation.

6 Ange kontaktens förnamn och efternamn tillsammans med sin e-postadress. Individens titel, telefonnummer och annan relevant information är frivillig och kan läggas till eller hoppas över. Klicka på knappen "Lägg till den här personen" längst ned på skärmen. Ett e-postmeddelande skickas till den här personen att meddela dem om att de ingår i det nya bolaget. De kommer att behöva klicka på länken i sin e-post för att aktivera kontot.

7 Gå till det nya bolaget instrumentbräda. När det nya bolaget är aktiverad, kommer namnet att visas på den högra sidan av skärmen tillsammans med andra företag och projekt. Klicka på den nya bolag som skall omdirigeras till projektet instrumentbrädan.

8 Skicka privat meddelande genom att klicka på fliken "Meddelanden" i det övre vänstra sidan av skärmen. Detta kommer att visa en lista över alla meddelanden för detta företag. Klicka på den röda länken "Nytt meddelande" nära toppen på skärmen. Skriv in en titel och text för meddelandet, och klicka sedan på knappen "Skicka meddelande" längst ned på skärmen. Meddelandet kommer sedan att skickas till projektet instrumentbrädan. Upprepa denna procedur för alla personer som behöver skicka och ta emot meddelanden på ditt konto.

Tips

  • När du skapar nya meddelanden genom systemet, finns det en möjlighet att göra budskapet privat genom att kontrollera det lilla torget under textinmatningsområdet. Det här alternativet är bara meddelandet privat till människor i detta bolag, inte till enskilda individer.
  • Det finns en möjlighet att teckna medlemmar företagets grupp till specifika meddelanden. Detta gör inte meddelandet privat, men det kommer att diktera vilka medlemmar i teamet emot e-postmeddelanden när meddelandet uppdateras. Det enda sättet att göra ett meddelande privat till en individ är att skapa ett nytt företag för den enskilde användaren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com