Hur man sätter in en PDF i en Wordpress blogg

November 1

Anta att du har en PDF-dokument med information som du vill dela med läsarna av din Wordpress blogg. Du kan lägga upp en länk för läsarna att ladda ner PDF-filen, men en nedladdningslänk skulle skicka läsarna bort från din webbplats när du hellre vill att de stannar. Istället för att skicka läsare bort från din Wordpress blogg för mer information, bädda in PDF-filen i ett blogginlägg. Detta gör att dina läsare att läsa PDF-dokument i en låda på samma sida.

Instruktioner

1 Navigera till din Wordpress instrumentbrädan på www.example.com/wp-admin, där "example.com" är adressen till din webbplats.

2 Klicka på "Media" på den vänstra menyn, och klicka sedan på "Lägg till ny."

3 Klicka på "Välj filer" -knappen. Hitta PDF-filen som du vill infoga i ett blogginlägg, och dubbelklicka på den för att ladda upp den till din server. Wordpress visar en skärm för bekräftelse när denna process är klar.

4 Markera innehållet i "File URL" rutan med muspekaren. Högerklicka på texten och välj "Kopiera" för att kopiera platsen för PDF-filen till Windows Urklipp.

5 Klicka på menyn "Inlägg" på vänster sidan och klicka sedan på inlägg som du vill lägga till en PDF-fil till.

6 Klicka inuti kroppen av stolpen för att placera markören där du vill att inbäddade PDF-filen ska visas.

7 Klicka på "Infoga / redigera inbäddad media" -knappen - formad som en filmremsa - högst upp i fönstret. Se "Tips" om du inte har den här knappen.

8 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Typ" och välj "Shockwave."

9 Högerklicka på "Arkiv / URL" rutan och välj "Klistra in" för att klistra in platsen för PDF-fil som du har laddat upp.

10 Klicka på "Infoga" -knappen och spara eller uppdatera ditt inlägg.

Tips

  • Om din version av Wordpress inte har en knapp för att infoga inbäddade media, klicka på "HTML" längst upp i inlägget redigeringssidan. Flytta markören till den plats där PDF-filen ska visas, och skriv "<embed src =" http://www.example.com/file.pdf "width =" 700 "height =" 400 ">", med hjälp av fil URL som du kopierade i steg 4 i denna artikel. Ändra "bredd" och "höjd" nummer för att ange området i pixlar att filen skall konsumera i webbläsarfönstret.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com