Så här ändrar den inre CD Burner i en Dell Tower

November 1

Så här ändrar den inre CD Burner i en Dell Tower


Interna CD-brännare tillåter användare att rippa och bränna sina egna personliga CD-skivor för datareplikering eller förvaring. Men som med alla datoranordning, kan de så småningom bryta med tiden. Om du behöver installera eller ändra din Dell skrivbordet interna CD-brännare, du behöver bara ha grundläggande kunskaper i datorns interna komponenter.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och koppla alla Dell tornets kablar. Placera tornet på en bred arbetsyta.

2 Avlägsna tornets lock för att få tillgång till moderkortet. Denna process kan variera, beroende på Dell modell, men leta efter en stor vippströmbrytare eller flera Phillips skruvarna som håller den yttre fallet till tornet kropp. Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort alla skruvar och placera undan, om det behövs.

3 Leta reda på CD-brännare och börja koppla ur dess ström- och datakablar. CD-enheten kommer att ligga nära toppen av datorn på samma plats där CD brännarens fack matas ut från. Kraft och dataöverföringskablar kommer att anslutas till baksidan av CD-brännare.

4 Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort eventuella skruvarna som håller cd-brännare till datorn. Dessa kommer att vara placerad på CD brännarens högra sida.

5 Tryck mot baksidan av CD-brännare för att göra det sticker ut från datorns framsida. Ta brännaren och dra ut den. Placera undan.

6 Ta din nya CD-brännare och placera den i samma plats i datorn. Anslut båda bakre kablar och eventuella fästskruvarna. Stäng av datorn och anslut dess kablar för att slutföra installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com