Hur för att frigöra utrymme på ett microSD-kort

July 24

Hur för att frigöra utrymme på ett microSD-kort


MicroSD-kort som används i mobiltelefoner och andra små elektroniska apparater för att lagra och överföra information, kan vara så liten som en pinky nageln. Men de kan lagra bibliotek av information, hundratals låtar eller tusentals bilder. Du kan lagra fler media om att frigöra utrymme på din microSD-kort. Se bara till att du har sparat viktiga filer innan du rensar utrymme.

Instruktioner

1 Ta ditt MicroSD-kort från enheten och placera den i MicroSD kortläsare. Denna enhet gör det möjligt att överföra information från kortet till datorn.

2 Sätt i MicroSD kortläsare i datorn. Öppna "Den här datorn" och MicroSD-kort ska visa upp som en annan lagringsenhet. Dubbelklicka på enheten för att öppna microSD-kort och visa filerna.

3 Överföra filer från microSD-kort till en mapp på din dator. Återgå till fönstret MicroSD lagring och bestämma vilka filer som ska ta bort för att frigöra extra rum.

4 Markera de filer du vill ta bort. Du kan antingen använda menyn "Redigera" kommandot "Markera allt" för att välja alla filer i mappen eller klicka på enskilda filer samtidigt som du håller ner "Ctrl" -knappen.

5 Välj "Ta bort" i menyn "File". Bekräfta när datorn frågar om du vill ta bort filerna. När de har försvunnit från enheten, ta bort MicroSD läsaren från datorn, ta bort microSD-kort från läsaren, och sätt tillbaka den i enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com