Hur konvertera Expanded Setup ISO

June 16

Hur konvertera Expanded Setup ISO


Datorprogram innefattar generellt flera filer och mappar som fungerar som programkomponenter installations. Men de utökade inställnings innehållet är ofta besvärligt om du behöver säkerhetskopiera eller dela dem med vänner. Konvertera programmets innehåll till en International Organization for Standardization format i huvudsak lagrar inställnings egenskaper i en enda, samman arkiv. Internet erbjuder många tredjepartsverktyg i första hand syftar till att omvandla en given innehåll i en ISO-bild.

Instruktioner

UltraISO

1 Välj UltraISO agerande menyn, följt av "Lägg Directory" alternativet.

2 Bläddra fram till den mapp som innehåller installationsfilerna i fråga. Klicka för att markera den och sedan trycka på "OK" -knappen för att importera den till programmets gränssnitt.

3 Välj Arkiv-menyn, följt av "Spara som".

4 Bläddra till en målplats, och sedan namnge ISO-filen med hjälp av fältet Filnamn.

5 Klicka på "Spara som typ" -fältet och välj "standard ISO File" alternativet. Klicka på "Spara" för att skapa en ISO-fil som innehåller de expanderade installationsfilerna.

PowerISO

6 Välj PowerISO agerande menyn och sedan "Lägg till filer och mappar" från alternativen som visas.

7 Välj den katalog som innehåller de expanderade installationsfilerna; tryck på "Lägg till" för att importera den till programmet.

8 Gå till Arkiv-menyn och klicka på "Spara som".

9 Välj ett mål plats med den efterföljande dialogrutan och sedan tilldela ett namn till ISO-projektet i fältet Filnamn.

10 Klicka för att expandera "Spara som typ" -fältet och välj "Standard ISO bilder." Klicka på "Spara" för att konvertera alla installationsfilerna i ISO-format.

AnyToISO

11 Klicka på mappen till ISO fliken från huvud användargränssnittet.

12 Klicka på knappen "Bläddra efter mapp". Sök efter den mapp som innehåller installationsfilerna, och klicka sedan på "OK" för att fortsätta.

13 Klicka på "Välj ISO" för att välja var du vill spara ISO-kompilering, och klicka sedan på "Spara" för att fortsätta. Alternativt, ange ett namn på volymetikett fältet; annars använder programmet katalognamnet.

14 Klicka på "Gör ISO" att sammanställa installationsfilerna till en ISO-format.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com