Bay Window Installationsinstruktioner

April 25

Lägga till ett burspråk till ditt hem är inte som din genomsnittliga installationsfönstret. Fönstren kan vara stora och skrymmande, vilket kräver att du har en assistent på jobbet. De måste också förankras på rätt sätt. Däremot kan jobbet göras i en dag eller så om du känner till rätt steg och tekniker.

Innan du installerar

Innan du tar ut ett gammalt fönster eller bryta upp en vägg för att installera dina nya burspråk, kontrollera de lokala byggnormer i ditt område. I vissa jurisdiktioner glaset i ett burspråk måste vara glaserade med en härdat glas.

Dessutom, gör dina läxor på vilken typ av burspråk du kan köpa. Vissa tillverkare säljer kompletta paket som kommer att ge dig de verktyg du behöver för att kunna installera fönstren. Detta inkluderar kabel-hårdvarustöd för att göra jobbet enklare.

Ramen

Du kommer först börja med att utforma ut platsen för burspråk. Detta kommer att bli ungefär som inramning någon annan fönster. Hitta reglarna i väggen, markera längden och höjden på fönstret och skär manteln. Installera en domkraft stud där toppen av fönstret kommer att bli, och installera en tröskel i botten av fönstret. Dessa kommer att fungera som guider för att skjuta fönstret. Du kommer då att installera utformningen av fönstret runt öppningen. Detta kommer att göra glidande fönstret i och säkra det mycket lättare. Se till att din inramning är nivån på alla sidor.

Lyft fönstret på plats och använda en borrkrona för att fästa den i ramen. Du kan göra det lättare genom att glaset ut genom fönstren. Du kan också ha en partner på utsidan för att lyfta burspråk på plats medan du tar det och säkra den till ramen.

Exteriör

Med fönstret säkras på plats, det finns flera yttre projekt som måste slutföras. Du kommer att behöva bygga ett tak över toppen av burspråk och lägga stöd till botten. För att lägga till taket, installera en frontplatta på toppen av fönstret. Därefter ansluter 2x4s från utsidan av väggen till frontplåten. Dessa kommer att fungera som takbjälkar och grunden för att börja bygga ett tak runt toppen av fönstret. Tillsätt tak och bältros i ditt val, men se till att du följer tillverkarens anvisningar om lämplig installation.

Slutligen, kan du lägga till stöd eller konsoler som kommer att hänga från utsidan av väggen och ansluter till botten av fönstret bay. Detta kommer att lägga till extra stöd till fönstret. Det kan också lägga till en extra design touch så många konsoler för burspråk finns i flera olika utseende och metaller.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com