Hur man kan stoppa Auto på en flash-enhet

April 2

Microsoft designar sina Windows-operativsystem för bekvämlighet och enkel användning, och som kännetecknas i "Spela upp automatiskt" funktionalitet, där du bara sätta in en flash-enhet och klicka på "Play". Emellertid kan Spela upp automatiskt negativt påverka PC-användare. Malware, såsom virus, trojaner och spionprogram, infiltrera operativsystem via sårbara USB-portar, även med de bästa anti-virus program installerat. Spela upp automatiskt avbryter också eller fryser datorn tillfälligt när en fil eller ett dokument öppnas oväntat. Minska dessa hot och olägenheter genom att inaktivera automatisk uppspelning för USB-minnen.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "Kör" och skriv "regedit" i det tomma fältet "Öppna". Klicka på "OK" -knappen och Windows Registereditorn öppnas.

2 Navigera i den vänstra rutan till HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer. Efter att ha klickat på mappen Explorer kommer dess innehåll visas i den högra rutan.

3 Leta efter följande post i den högra rutan: ". NoDriveTypeAutoRun"

4 Högerklicka på "NoDriveTypeAutoRun" post för att visa en pop-up-menyn och välj "Ändra", som kommer att öppna en dialogruta.

5 Typ "0x4" i det tomma fältet "Värdedata."

6 Klicka på "OK" för att spara ändringarna. Detta kommer att stoppa automatisk uppspelning på flashminnen eller flyttbara media när den är ansluten till datorn. Utträde ur Registereditorn.

Tips

  • Var försiktig med att göra felaktiga ändringar i Windows-registret. Felaktiga ändringar kan göra skada på ditt operativsystem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com