Återställa en LG Laptop till ett tidigare datum

April 1

Återställa en LG laptop till ett tidigare datum är ett effektivt sätt att återställa systemfiler, program och registerinställningar som kan ha varit nyligen ändrats, skadade eller helt tas bort från datorn. Denna process kräver administrativ åtkomst till datorns kontrollpanel, men totalt sett är ganska enkel processen och ingen teknisk erfarenhet behövs.

Instruktioner

1 Klicka på datorns "Start" -menyn på den vänstra sidan av aktivitetsfältet.

2 Klicka på fliken "Alla program" för att visa en detaljerad lista över Start-menyn mappar.

3 Välj "Tillbehör" mapp i "Alla program" menylistan. (I andra fall än Vista operativsystem, förbi "Alla program" -fliken alternativ och gå direkt till "tillbehör".)

4 Klicka på "Systemverktyg" och välj "Systemåterställning", som kommer att vara en undermapp i mappen "System Tools".

5 Dubbelklicka på knappen till vänster om den rekommenderade restaurering datum väljer "Nästa" för att fortsätta, och klicka på "Finish" för att starta återställningsprocessen.

6 Starta om datorn när hela systemåterställningen är klar.

Tips

  • Med hjälp av datorns restaurering disk kan vara en effektivare alternativ om du inte får de resultat du letar efter med rutinsystemåterställningen.
  • Om du väljer att återställa systemet till ett tidigare datum, annan än den rekommenderade datum som genereras av din dator, se till att veta exakt vad förändringen kommer att generera.
  • LG bärbara datorer drivs ofta av Windows operativsystem. Om du använder något annat operativsystem samtidigt som man försöker återställa den bärbara datorn till ett tidigare datum, måste du se att visst operativsystem hemsida för furter hjälp.
  • Beroende på märke, modell och Windows operativsystem på din LG laptop, denna process, ensam, inte kan vara möjligt att på ett effektivt sätt återställa datorn till ett tidigare datum. I de flesta fall, systemåterställningen alternativ kanske inte fungerar med operativsystemet Windows XP. Om detta är fallet med just din LG laptop, kommer du behöva vidta ytterligare tillgång för att slutföra processen. Återställningsprocessen måste kompletteras med återvinnande bricka.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com