Ta bort en sökmotor e-postkonto

May 14

Många sökmotorer erbjuder gratis e-postkonton med massor av lagring, inklusive Yahoo, Google och MSN. Även om de är lockande, många användare snabbt hitta att ha flera e-postkonton är kontraproduktiv. Sättet du tar bort ditt konto beror på vilken tjänst du använder.

Instruktioner

1 Överge din sökmotor e-postkonto. Detta är det enklaste sättet att bli av med den. Företaget tar automatiskt ett konto som är vilande under en lång tid, vanligen mellan 30 och 60 dagar.

2 Gå till företagets "Kontakta oss" för att skicka ett mail eller ring kundtjänst och be dem att ta bort ditt konto. Företaget kommer att antingen ta bort kontot, eller tala om för dig hur man gör det själv.

3 Gå till ditt e-postkonto inställningar. I vissa sökmotor e-postkonton, kan du hitta en "raderingsknappen", en länk som tar bort kontot.

4 Hitta länken "Hjälp" i ett Hotmail-konto. Om du klickar på den kommer du att se en skärm som antingen gör att du kan ta bort kontot eller berätta hur man gör det.

5 Klicka på länken "Redigera" i ett Gmail-konto för att hitta länken för att ta bort det.

Tips

  • Meddela alla på din kontaktlista före eller omedelbart efter att du tar bort e-postkontot. Ändra också information om dina poster, brevpapper, visitkort och återupptas.
  • Radera ditt e-postkonto kan också ta bort dig messenger service och andra program som erbjuds genom sökmotorn.
  • Ta inte bort konto om du inte är säker på att du aldrig kommer att behöva den igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com