Hur man skickar musik till människor på MySpace

May 15

Hur man skickar musik till människor på MySpace


Förutom dina anteckningar, har du möjlighet att skicka musik till människor på MySpace med hjälp av postfunktionen. Denna funktion är särskilt användbar om du upptäcker en ny låt som du vet att din vän har, eller om du vill dela din musik med andra MySpace vänner. När medlemmen tar emot ditt meddelande, klickar han helt enkelt på länken för att höra låten spela. Förstå hur man får låten koden och lägga till ett e-postmeddelande.

Instruktioner

1 Logga in på ditt MySpace-konto och klicka på länken "Musik" i menyraden. (Se Resurser) Skriv in namnet på en artist eller ett band i "Sök" -fältet på sidan för att få upp den musik du vill. Tryck på "Enter" -knappen på tangentbordet för att fortsätta.

2 Klicka på önskad låt i listan som visas och sedan klicka på länken "Video URL". Kopiera inbäddningskoden som visas automatiskt.

3 Håll muspekaren över "My Stuff" menyalternativet och klicka på "Skriv" för att skapa ett nytt meddelande. Skriv din väns namn i "Till" -fältet och ange ditt meddelande i textrutan.

4 Klicka på "Link" knappen som visas ovanför rutan och sedan musik koden i dialogrutan som visas klistra. Denna åtgärd länkar musiken till noteringen.

5 Klicka på knappen "Skicka" för att avsluta leverera musik till vänner på MySpace.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com