Så här installerar du ADT plug-ins för Eclipse

May 19

ADT eller Android Development Tools, är plug-in för att ge dig en integrerad miljö för att bygga komplexa Android applikationer inifrån Eclipse, en mångsidig utveckling programvarumiljö. Du kan skapa nya Android projekt och lägga till Android Framework API eller Application Interface, komponenter till dem. Du kan också skapa komplexa applikations användargränssnitt och felsöka dem med verktyg som tillhandahålls av Android SDK. Genom att installera ADT plug-in kan du använda sina guider för att påskynda bildandet av Android, bibliotek och testprojekt. Du kan också enkelt referensbibliotek projekt.

Instruktioner

1 Starta Eclipse IDE och klicka på "Help". Välj "installera nya program ..." från menyn som visas.

2 Klicka på "Lägg till" och "Lägg Repository" dialogen ska dyka upp.

3 Ange "Android Development Tools plug-in" för "Namn". Enter "https://dl-ssl.google.com/android/eclipse/" för "Location." Detta talar Eclipse vad plug-in du försöker installera och var man kan ladda ner den från.

4 Klicka på "OK." Även "https" är säkrare, om du har problem att skaffa plug-in, kan du ersätta "https" med "http" i "plats" URL.

5 Markera kryssrutan visas bredvid "Utvecklingsverktyg" i "tillgänglig programvara" fönstret som visas. Klicka på "Nästa" för att se en lista över verktyg som laddas ned.

6 Acceptera licensavtalet och klicka på "Finish" för att slutföra installationen. Om en säkerhetsvarning som talar om att "Du installerar programvara som innehåller osignerad innehåll" visas, kan du säkert klicka på "OK".

7 Starta om Eclipse och konfigurera ADT plug-in för att hitta Android SDK-verktygen. Klicka på "Window" och välj "Inställningar" och välj "Android" i den vänstra panelen och klicka på "Browse" för "SDK plats." Navigera till mappen Android SDK, klicka på "Apply" och sedan "OK".

Tips

  • Om installationen misslyckas, se till att anslutningar som upprättats av Eclipse är inte blockeras av brandväggen.
  • Vissa funktioner i ADT plug-in kräver att extra Eclipse komponenter som Eclipse WST, eller webbstandardverktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com