Iroffer Trojan Avlägsnande

January 16

Iroffer Trojan Avlägsnande


Iroffer, även känd som Backdoor.Win32.Iroffer.ab och Backdoor.Win32.Iroffer.da, är en trojan som är kapabel att utföra skadliga uppgifter, bland annat identitetsstöld. Lyckligtvis kan trojanen automatiskt bort genom att använda en av flera gratis anti-malware program, inklusive Microsoft Security Essentials, Avast! och AVG Free Anti-Virus 2011.

Beskrivning

Iroffer är en trojan. Detta innebär att när den trojan har installerats på datorn, öppnar det upp en "bakdörr" som ibland kallas en "säkerhetshål", som tillåter en avlägsen hackare att få tillgång till din dator. Fjärr hackare använder ofta denna makt att stjäla känslig information, till exempel internetbanker lösenord och kreditkortsnummer. Dessutom kan Iroffer användas för att överföra filer från din dator till en annan dator. Vanliga tecken på infektion är reducerad system hastighet och otillåtna ändringar i systemkonfigurationen.

Microsoft Security Essentials

Iroffer kan tas bort med Microsoft Security Essentials. Microsoft Security Essentials är en gratis anti-malware program som skapats av Microsoft och ska inte förväxlas med Windows Defender, som endast kan ta bort spionprogram. För att ta bort Iroffer använder Microsoft Security Essentials, öppna programmet, klicka på fliken "Hem", markera rutan bredvid "Full" under "Scan Alternativ" och klicka på "Scan Now". Microsoft Security Essentials skannar hela datorn och automatiskt avlägsnar Iroffer.

Avast!

Iroffer kan också tas bort med Avast !, en gratis anti-malware program. För att ta bort Iroffer använder Avast !, öppna programmet, klicka på "Scan datorn" i huvudmenyn och klicka på "Start" bredvid "Full System Scan." Avast! skannar hela datorn och automatiskt avlägsnar Iroffer.

AVG Free Anti-Virus

Slutligen kan Iroffer tas bort med gratis anti-virus program som skapats av AVG. För att ta bort Iroffer använder AVG Free Anti-Virus 2011, öppna programmet och klicka på "hela datorn Scan." AVG skannar hela datorn och platser alla skadliga program som det upptäcker i "Virus Vault." När skanningen är klar klickar du på "History" längst upp i huvudmenyn och välj "Virus Vault." Sedan markerar du rutan bredvid "Iroffer" och klicka på "Ta bort".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com