Hur man skapar en linjär mätare i Photoshop

November 30

Att göra en linjär mätare i Photoshop bygger kompetens för att illustrera föremål såsom termometrar, måttstockar och andra regelytor. Projektet utmanar dig att skapa en illusion av en funktionell, tredimensionellt objekt från scratch. För att uppfylla denna utmaning, kommer du att bli bekant med programmets kommandon för att rikta in och distans bilder, och "Layer stilar" verktyg för att förmedla intrycket av tredimensionella djup. För att öka sannolikheten för din bild kommunicera begreppet linjär mätare, observera noga funktioner i verkliga linjära mätare.

Instruktioner

1 Klicka på "Arkiv" -menyn "New" kommandot, klicka sedan på "US papper" objekt från "Preset" rullgardinsmenyn. Klicka på "RGB" objekt från "Color" rullgardinsmenyn och klicka sedan på "OK" för att göra en färg duk.

2 Klicka på "Visa" menyn "Show" undermenyn och klicka sedan på "Grid" för att visa ett rutnät för att hålla den mätare på hashmarks.

3 Klicka på "Snap" post i menyn "Visa" för att göra alla ritade objekt snäpp till stödlinjer.

4 Klicka på den övre färgruta längst ned i verktygspaletten och klicka sedan på en färg för mätaren bas från fönstret som visas.

5 Klicka på rektangeln eller rundad rektangel form från verktygspaletten för att köra Photoshop "Shape" verktyg, sedan dra i fönstret för att definiera en form ungefär fyra gånger så hög som den är lång. Denna form bildar mätaren bas.

6 Tryck på "D" för att återställa för- och bakgrundsfärg till sina standardvärden av svart och vitt. Följ anvisningarna från steg 5 för att dra en liten rektangel vars höjd är ungefär en ruta hög och fem rutor bred. Denna form bildar den första hashmark.

7 Upprepa föregående steg för att dra hashmarks med jämna mellanrum längs längden på basen du ritade i steg 5. Detta steg fullbordar gauge s hashmarks.

8 Tryck på "T" för att köra verktyg för att skapa text och dra musen bredvid lägsta hashmark. Skriv "1" eller ett annat nummer lämpligt för den lägsta hashmark av en mätare. Klicka på den gröna bockmarkeringen över duken för att slutföra hashmark etikett.

9 Upprepa föregående steg för att märka de återstående hashmarks i mätaren, och klicka sedan på "Layer" menyn "Sammanfoga synlig" för att slå samman alla lager i ett.

10 Klicka på "Fx" knappen längst ner på "Lager" fönstret, klicka sedan på "Gradient overlay" objekt. Dra "Opacitet" reglaget åt vänster tills det står "60 procent" och sedan dra "Angle" kontroll tills den visar "50 grader." Dessa åtgärder varierar tonen i den färg du valde för basen i steg 4 för att föreslå tredimensionellt djup.

11 Klicka på "OK" för att slutföra gradient overlay och linjär mätare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com