Skype känner inte igen USB Headset När Unplugged

September 12

Skype känner inte igen USB Headset När Unplugged


Om din Skype-programmet inte känner igen din USB-headset efter att koppla ur och återansluta den, kan det eventuellt vara resultatet av en förare av programvara fråga. Lösa detta problem kan vara så enkelt som att starta om datorn eller uppdatera programmet.

ljud~~POS=TRUNC

Se till att USB-headset är inställd som standard i Skypes ljudinställningar. Applikationen kan faktiskt erkänna headsetet, men kan med en annan enhet för ljud. Klicka på rullgardinsmenyerna bredvid mikrofon och högtalare i inställningarna ljud för att visa de erkända enheter. Om headsetet visas väljer det som enheten använder. Spara ändringarna och stäng Skype-programmet. Starta om den och placera ett testsamtal.

Omstart

Om Skype inte känner igen din USB-headset när det är frånkopplad, stänga programmet och starta om datorn. Genom att starta om datorn, kan du eventuellt stänga alla processer som hindrar Skype från att erkänna headsetet. Innan datorn startas om, koppla in USB-headset. När datorn har fullmatad, starta om Skype. Du kan placera ett testsamtal eller kontrollera ljudinställningarna för att avgöra om headsetet erkänns nu av programmet.

Uppdatera Skype / Skruvdragare

En uppdatering av Skype-programmet kan potentiellt lösa ett problem med den känner igen din USB-headset. Det behövs en aktiv Internet-anslutning för att hämta och installera programmet. Sök efter en uppdatering från programmets hjälpmeny. Om det finns en uppdatering, följ instruktionerna för att ladda ner och installera den. Kontrollera också för några uppdateringar för USB-headset. Du kan få tillgång till webbplatsen på headsetet tillverkaren för att hämta och installera uppdaterade drivrutiner.

Avinstallera / Installera Skype

Avinstallera och installera Skype-programmet om det fortfarande inte känner igen din USB-headset. Genom att avinstallera Skype, är du eventuellt ta bort alla filer som kan orsaka konflikter med ditt headset. Du kan ladda ner den senaste versionen av programmet från Skypes webbplats. Se till att headsetet är anslutet till datorn under installationen. Följ anvisningarna för att konfigurera programmet. Starta om datorn efter installationen är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com