Hur man tar bort irriterande Firefox Pages & popup-fönster

September 10

Hur man tar bort irriterande Firefox Pages & popup-fönster


Ingenting är mer irriterande än pop-ups och sidor som visas när du surfar på Internet. Detta kan göra en trevlig surfing erfarenhet stressande och icke-produktiv. Firefox har verktyg inbyggda i dess gränssnitt för att hjälpa till med denna fråga, men du kan ladda ner insticksprogram för att lösa det också. Som ni lösa det här problemet, välja den lösning som fungerar bäst för ditt problem.

Instruktioner

1 Slå på Firefox popup-blockerare. Detta kan göras genom att öppna anpassnings Firefox alternativ. Med hjälp av dessa anpassningar, kan du stänga av popup-fönster eller anpassa sidorna som utgör undantag från denna regel. Denna förbättrade pop-up funktionen är för närvarande tillgänglig i Firefox version 3.0. Firefox har utnyttjat popup-blockerare sedan version 1.0.

Att slå på Firefox blockerare öppnar Firefox. Välj "Verktyg" och "Alternativ". Klicka på fliken "Innehåll" och kontrollera "Block popup-fönster."

2 Använd Firefox plugins som alternativ för att bli av pop-ups och irriterande sidor. Plugins är ett bra sätt att förbättra Firefox erfarenhet. En av de mest populära plugins är AdBlock. Denna produkt kan sömlösa ta bort popup-fönster när du surfar på Internet. Eftersom det är en plugin, är det integrerat i Firefox sessionen. Den har en växlingsknapp som du kan använda för att sätta annonser på eller av. Använd denna plugin så länge problemet uppstår. Inaktivera eller avinstallera plugin om det inte fungerar för ditt problem.

Installera denna plugin genom att ladda ner det från Firefox Add-ons sida (se Resurser). Klicka på "Lägg till Firefox" och plugin kommer att läsa in Firefox. Du kommer att bli ombedd att starta om Firefox.

När du startar Firefox kommer plugin vara aktiv.

3 Använd Ja popups plugin som ett annat alternativ. Detta plugin har en växlingsknapp för att slå på och av. Den innehåller även ett verktygsfält som visas i Firefox. Detta plugin tar bort irriterande Firefox sidor och pop-ups.

Installera denna plugin genom att ladda ner det från Firefox Add-ons sida (se Resurser). Klicka på "Lägg till Firefox" och plugin kommer att läsa in Firefox. Du kommer att bli ombedd att starta om Firefox. När du startar Firefox kommer plugin vara aktiv.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com