Avinstallera World of Warcraft på Vista

August 5

Avinstallera World of Warcraft på Vista


Sedan debuten 2004 har World of Warcraft videospel bli en av världens topprankade PC-spel. Spelet fortsätter att expandera med nyare versioner och uppgraderingar med några års mellanrum. Med alla dessa spel som finns installerade på datorn och utrymme på hårddisken krymper, kan det komma en tid att avinstallera World of Warcraft.

Instruktioner

1 Klicka på startmenyn på datorns verktygsfältet längst ned på skärmen.

2 Guide musen till höger, och klicka på Kontrollpanelen.

3 Klicka på alternativet program. Detta kommer att öppna ett nytt fönster med många alternativ för att upprätthålla program.

4 Klicka på "Avinstallera ett program" alternativet. Det kan ta datorn en minut eller två för att sammanställa en lista över program som är installerade på datorn.

5 Bläddra igenom listan tills du ser World of Warcraft. Alla program är listade i alfabetisk ordning, vilket gör listan lättare att navigera igenom.

6 Klicka på World of Warcraft-programmet och välj sedan "Uninstall". På Vista, är det här alternativet hittas direkt ovanför listan bredvid "Ordna" och "åsikter" flikar. Du kan också helt enkelt dubbelklicka på programmet och en "User Account Control" fönster öppnas be om tillåtelse att fortsätta med avinstallera programmet.

7 Följ anvisningarna som ges i varje fönster för att avinstallera programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com