Felsökning en bärbar USB-anslutning

November 18

Felsökning en bärbar USB-anslutning


Vi uppskattar att våra skrivare, kameror, skannrar och kopiatorer alla kan fästa våra bärbara med hjälp av en universal serial bus (USB) anslutning. Plug-and-play-teknik är enkel och bekväm --- även när saker går fel, som liknar en felaktig mikrovågsugn, skulle vi helst inte ta reda på hur länge vi kan gå utan. Du kan avgöra varför bindningen mellan bärbara och USB-enheten bryts genom att tillämpa alternativa metoder för eliminering: Försök Alternativ A och sedan Alternativ B, och så vidare. Så småningom kommer din bärbara dator tala och istället för att vara oförskämd USB-enheten kommer artigt svar tillbaka.

Instruktioner

1 Kontrollera anslutningarna USB-kabel. Kontrollera att USB-kabeln är ordentligt ansluten till USB-enheten och en bärbar dator, och sedan starta om datorn. Om du fortfarande har problem, gå till steg 2.

2 Anslut din dator till Internet, klicka på "Start" och sedan "Update" i sökrutan.

3 Klicka på "Windows Update" klicka "Sök efter uppdateringar" och sedan granska alla meddelanden.

4 Kontrollera uppdateringar du vill installera, klicka på "OK" och klicka sedan på "Installera uppdateringar." Om du fortfarande har problem, gå till steg 5.

5 Använda Microsofts Mr Fix it Tool.

6 Välj det språk som du vill att lösningen ska ges i och välj sedan det verktyg som bäst representerar det problem du upplever.

7 Läs och samtycker till villkoren i Microsofts licensavtal och klicka sedan på "Kör nu" för att starta den diagnostiska. Följ rekommendationerna när testet är avslutat.

Tips

  • Besök den bärbara datorn och USB-enheter tillverkarnas webbplatser. Sök efter uppdaterad information om din utrustning såsom nya drivrutiner och felsökningstips som hjälper dig att lösa eventuella kvardröjande problem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com