Hur man kan blockera Länder i Wordpress

November 19

Hur man kan blockera Länder i Wordpress


Många skäl föreligger varför en Wordpress-blogg ägare kanske vill blockera besökare från vissa länder. Som Wordpress har en fullt fungerande kommentar systemet, lämnar sig öppen för spam kommentarer som statiska platser är inte mottagliga för. Om webbplatsen inte är inställd på att moderera nya kommentarer individuellt, kan detta leda till en stor mängd tid att moderera kommentarer. Om en stor andel av dessa kommer från ett visst land, kan du lindra problemet något genom att blockera alla besökare från det landet.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress admin område. Detta brukar finnas vid yourbloglocation / wp-admin.

2 Klicka på "Plugins" och sedan på "Lägg till ny." Skriv "iQ Block land" i "Sök Plugins" textfältet och klicka sedan på knappen "Sök". När resultaten visas, lokalisera "iQ Block land" i listan och klicka på "Installera nu" länken, strax under titeln på plug-in. En popup-ruta ber dig att bekräfta att du vill installera plug-in. Klicka på "OK" och sedan vänta en stund för plug-in för att installera. När du uppmanas klickar du på "Aktivera Plugin."

3 Klicka på "Inställningar" från menyraden ner till vänster på skärmen, klicka sedan på "iQ Block land." Bläddra ner huvudlistan länder i mitten av skärmen, och lokalisera det land du vill blockera. Klicka på den en gång för att blockera den. Om du vill blockera en extra land, måste du hålla ned "Ctrl" tangenten medan du klickar på den - om du inte håller ned "Ctrl" alla dina tidigare val kommer att tas bort.

4 Klicka på "Spara ändringar" längst ned plugin-skärmen. När människor från de länder du valt försök att komma åt din webbplats, kommer de att presenteras med ett felmeddelande som säger "Fel 403 Forbidden - Användare från ditt land är inte tillåtet att surfa på webbplatsen."

Tips

  • Klicka på knappen "Ladda ner nya GeoIP Database" en gång per månad för att öka noggrannheten av plug-in - GeoIP har för närvarande en 95,5 procents noggrannhet takt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com